Тривожність, стрес та ПТСР – нова реальність для українців: розмова із психологинею

Разом із повномасштабним вторгненням і жахами війни до українців прийшли психологічні проблеми – надмірна тривога, стрес та посттравматичний стресовий розлад.

Як допомогти собі та близьким в таких станах знає та розповість у п’ятому ефірі проєкту «ЛікарТУТ» психологиня Інна Іванова.

Ефір відбудеться 27 вересня (вівторок) о 18:00 на YouTube-каналі ЛікарТУТ за посиланням: https://bit.ly/3zaqx4o.

Інформація про спікерку:

Інна Іванова – практикуючий лікар-психолог, працює в методі когнітивно-поведінкової терапії.

Інні завжди було цікаво розуміти чому люди діють так, чи інакше, що ними керує. Вона закінчила Факультет медичної психології НМУ ім. Богомольця і практикує з 2016 року.

«Для мене бути психологом – це перш за все про допомогу людям і суспільству в цілому, адже, маючи щасливих здорових людей, ми як нація зможемо все!

Зараз велику увагу приділяю плеканню резильєнтності (здатність людини впоратися зі складними життєвими подіями та відновлюватися після труднощів чи стресу) українців. Адже розвиваючи психологічну стійкість ми нарощуємо собі броню ментальної міцності та незламності», – зазначає Інна.

Підписуйтесь на новини проєкту:

– Facebook – https://www.facebook.com/patients.org.ua 

– YouTube – https://bit.ly/3aPEwEn

– Instagram – https://instagram.com/likar_tut

– Telegram – https://t.me/likartut Проєкт «ЛікарТУТ» реалізовується БФ «Пацієнти України» за підтримки Проєкту @USAID Ukraine – USAID Україна «Підтримка реформи охорони здоров’я».