Співпраця в рамках соціального проєкту «Твої Долоні»

Здоров’я – це стан повного фізичного, духовного і соціального добробуту, а не лише відсутність хвороб чи фізичних вад.

Рівновага людини з навколишнім світом – це насамперед її комфортне самопочуття у ньому. Цей стан передбачає сприятливе поєднання умов життя як природних (температура повітря, атмосферний тиск, вологість та інші фізичні параметри), так і соціальних (культура, побут, суспільно-виробничі відносини).

Внутрішня рівновага організму людини – це збалансованість систем: серцево-судинної, дихальної, нервової, гуморальної та інших. Внутрішня гармонія передбачає стан психічної зрівноваженості та духовної цілісності особистості.

З метою проведення заходів з профілактики захворювань та підтримки громадського здоров’я серед дітей, за підтримки керівництва Бобровицької міської ради Бобровицьким центром первинної медико-санітарної допомоги спільно з Відділом освіти Бобровицької міської ради налагоджено співпрацю у рамках соціального проєкту Твої Долоні https://www.facebook.com/tvoyi.doloni з ГО «Твій шлях» https://www.facebook.com/NGO.YourWay спільно з Центром дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України (м. Київ) https://www.facebook.com/cardio.org.ua.

05 квітня у приміщенні закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. с.Кобижча дітям та їх батькам надавалась комплексна медико-психологічна допомога разом з лікарями та психологами.

Зокрема, проведено

✔️прийом дитячих кардіологів з проведенням ЕКГ та УЗД серця;

✔️вимір рівня цукру в крові;

✔️консультація дитячого невролога;

✔️прийом дитячих кризових психологів;

✔️зоотерапія;

✔️арттерапія;

✔️групові заняття для дітей.

Щиро дякуємо Громадському об’єднанню “Твій шлях” та Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України за співпрацю та надану допомогу жителям громади.

Домовлено про зустрічі в інших населених пунктах Бобровицької громади. Про місце та час прийому діток нашими партнерами будемо завчасно інформувати на офіційних інформаційних ресурсах Бобровицької міської ради та через директорів ЗЗСО.

Бажаємо кожному, міцного здоров’я та ПЕРЕМОГИ УКРАЇНІ!