Надано медико-психологічну допомогу в рамках проєкту «Твої Долоні»

З метою профілактики захворювань та підтримки громадського здоров’я серед дітей в рамках соціального проєкту «Твої долоні» громадського об’єднання «Твій шлях» та за підтримки керівництва Бобровицької міської ради, Бобровицьким центром первинної медико-санітарної допомоги спільно з відділом освіти Бобровицької міської ради та Центром дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України мешканцям с.Бригинці Бобровицької громади надано комплексну медико-психологічну допомогу.

Зокрема, 20 червня в рамках цієї співпраці у приміщенні Бригинцівської гімназії Бобровицької міської ради Чернігівської області здійснено огляд дітей дитячими кардіологами з проведенням ЕКГ та УЗД серця, дитячим неврологом, вимір рівня цукру в крові. Також проведено прийом дитячими кризовими психологами, зоотерапія, арттерапія та групові заняття для дітей: акторська майстерність, балансова терапія.

Щиро дякуємо Громадському об’єднанню “Твій шлях” https://www.facebook.com/NGO.YourWay та Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України https://www.facebook.com/cardio.org.ua за співпрацю та надану допомогу жителям громади.

Наступні зустрічі 27.06.2023р. та 04.07.2023р. у мБобровиця, вул. Незалежності, буд. 60 (приміщення школи №1) з 11:00 до 16:00 год.

Бажаємо кожному, міцного здоров’я та ПЕРЕМОГИ УКРАЇНІ!