Співпраця в рамках соціального проєкту «Твої Долоні»

Здоров’я – це стан повного фізичного, духовного і соціального добробуту, а не лише відсутність хвороб чи фізичних вад.

Рівновага людини з навколишнім світом – це насамперед її комфортне самопочуття у ньому. Цей стан передбачає сприятливе поєднання умов життя як природних (температура повітря, атмосферний тиск, вологість та інші фізичні параметри), так і соціальних (культура, побут, суспільно-виробничі відносини).

Внутрішня рівновага організму людини – це збалансованість систем: серцево-судинної, дихальної, нервової, гуморальної та інших. Внутрішня гармонія передбачає стан психічної зрівноваженості та духовної цілісності особистості.

З метою проведення заходів з профілактики захворювань та підтримки громадського здоров’я серед дітей, за підтримки керівництва Бобровицької міської ради Бобровицьким центром первинної медико-санітарної допомоги спільно з Відділом освіти Бобровицької міської ради налагоджено співпрацю у рамках соціального проєкту Твої Долоні https://www.facebook.com/tvoyi.doloni з ГО «Твій шлях» https://www.facebook.com/NGO.YourWay спільно з Центром дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України (м. Київ) https://www.facebook.com/cardio.org.ua.

04 липня у приміщенні закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. № 1 м.Бобровиця дітям та їх батькам надавалась комплексна медико-психологічна допомога разом з лікарями та психологами.

Зокрема, проведено

✔️прийом дитячих кардіологів з проведенням ЕКГ та УЗД серця;

✔️вимір рівня цукру в крові;

✔️консультація дитячого невролога;

✔️прийом дитячих кризових психологів;

✔️зоотерапія;

✔️арттерапія;

✔️групові заняття для дітей.

Щиро дякуємо Громадському об’єднанню “Твій шлях” та Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України за співпрацю та надану допомогу жителям громади.

Наступна зустрічі 11.07.2023р. у мБобровиця, вул. Незалежності, буд. 60 (приміщення школи №1) з 10:00 до 16:00 год.

Бажаємо кожному, міцного здоров’я та ПЕРЕМОГИ УКРАЇНІ!