Місія ПМД: Розвиток, Якість, Людиноорієнтованість

07-08 грудня 2023 року місті Києві відбулася конференція “Місія ПМД: Розвиток, Якість, Людиноорієнтованість”.

На запрошення Проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) у конференції взяли участь представники КНП «Бобровицький ЦПМСД» Бобровицької міської ради.

Генеральний директор Андрій Ткаченко та медичний директор Аліна Дорошенко ознайомились з ключовими змінами та покращеннями, що відбулись у 14 центрах ПМД за час втілення гранту Проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я».

Представники центрів ПМД розказали про свій шлях до успіху та поділилися ефективними інструментами управління.

Протягом реалізації грантової програми 14 центрів ПМД активно працювали у напрямках розширення спектра послуг, запровадження системи управління якістю та людиноорієнтованого підходу до надання ПМД, сталого покращення управління.

В ході проведених заходів Андрій Ткаченко та Аліна Дорошенко відвідали комунальні заклади ПМД Київської області (амбулаторію в сел. Гостомель та амбулаторію № 7 Ірпінського ЦПМСД, амбулаторію в сел. Ворзель та амбулаторію №5 Бучанського ЦПМСД), які були учасниками грантової програми та на робочому місці розглянули особливості практичного втілення змін та нововведень.

Після візитів у заклади, обговорили можливості для впровадження найкращих практик, представлених на конференції.