Філія Асоціації «Medicos del Mundo» в Україні продовжує допомагати медичним закладам Бобровиччини

«Medicos del Mundo» (Лікарі світу) – це незалежна асоціація, яка працює над тим, щоб всі люди, особливо вразливі групи населення, жертви стихійних лих, голоду, хвороб, збройних конфліктів або політичного насильства мали вільний доступ до послуг з охорони здоров’я. Їх проєкти реалізуються як в Іспанії, так і в 19 країнах Америки, Африки, Близького Сходу та Європи. Основна місія волонтерів і професіоналів організації – працювати над досягненням фундаментального права на здоров’я та гідне життя будь-якої людини

Днями, завдяки Філії Асоціації «Medicos del Mundo» в Україні Бобровицький центр первинної медико-санітарної допомоги поповнився медичним обладнанням, а саме: ширмами ШМ-2 двосекційні – 5 шт., столиками СМ-3-2 маніпуляційні – 12 шт., кріслами КГ-1 гінекологічні – 2 шт., столиками СПЛ-2 пеленальні з матрацом та ящиком – 5 шт. для покращення роботи медичного персоналу та комфорту пацієнтів закладу.

Адміністрація Бобровицького центру первинної медико-санітарної висловлює щиру вдячність Філії Асоціації «Medicos del Mundo» в Україні за співпрацю та надання гуманітарної допомоги амбулаторіям Центру.